Tabara de Vara Ortodoxa pentru Copii – Iulie 2017

0

Deoarece in ultimii trei ani de zile, fiul meu Alexandru participa cu mult entuziasm la Tabara de Vara organizata de Mitropolia Ortodoxa Greaca.

Considerand calitatea serviciilor, frumusetea peisajului si in special entuziasmul cu care copii participa, va recomand cu caldura sa va inscrieti si copii dumneavoastra. Daca se vor inscrie mai mult de 20 de copii romanii in 2017 cu mila lui Dumnezeu vom incerca in viitor sa organizam si noi romanii o Tabara de Vara Ortodoxa.

Tabara este organizata la Centru Sfantul Nicolae de langa Sfanta Manastire Izvorul Tamaduirii in localitatea Dunlap California (la 30 mile E de Fresno).

Va recomand sa va inscrieti cat mai repede, deoarece pana la sfarsitul lunii februarie se ocupa toate locurile! Noi l-am inscris pe Alexandru in a 2-a saptamana. In aceasi saptamana vor mai fii inscrisi inca 5 copii de la parohia Invierea Domnului.

Mai multe detalii aici.

Ziarul MIORIŢA USA este o publicație independentă de informație socio-politică și culturală. Este vocea comunităţilor româneşti din USA.