Programul evenimentelor publice dedicate aniversarii Majestatii Sale Regelui Mihai I

0

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită programul evenimentelor publice dedicate aniversării Majestății Sale Regelui Mihai I, la împlinirea vârstei de 94 de ani.

Joi, 22 octombrie 2015, în Salonul Florentin al Castelului Peleș, la ora 15.45, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor acorda bursele de studii „Regele Ferdinand” și „Regina Maria”. Doi studenți eminenți din cadrul Universității Academiei de Ştiinţe a Moldovei vor primi bursele anului 2015. La ora 16, în Holul de Onoare al Castelului Peleș, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta va decora, în numele Majestății Sale Regelui Mihai I, o serie de personalități, instituții și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui, din țara noastră și de peste hotare. Ceremonia va fi urmată, la ora 17, de un concert susținut de Corul Regal în Sala de Muzică.

Accesul presei la Castelul Peleș este permis începând cu ora 15.

Duminică, 25 octombrie 2015, la ora 18, cu ocazia zilei de naștere a Majestății Sale Regelui, Ateneul Român va găzdui a opta ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Vor lua parte Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, precum și Principesa Maria.

Accesul presei la Ateneul Român este permis în baza acreditării prealabile.

În anexă:
Programul evenimentelor publice dedicate aniversării Majestății Sale Regelui Mihai I, la împlinirea vârstei de 94 de ani

Palatul Elisabeta
Șoseaua Kiseleff, nr. 28, 011347
București, România

Ziarul MIORIŢA USA este o publicație independentă de informație socio-politică și culturală. Este vocea comunităţilor româneşti din USA.