John Militaru – Newsletter Iunie, 2017

0

Aveti nevoie de rugaciune? Sunati-ne la 530-620-2717

Dragi parteneri,

Vara se apropie si multe activitati sunt in desfasurare la JMM! Suntem foarte bucurosi sa vedem toate usile pe care Dumnezeu le-a deschis pentru noi anul acesta. El continua sa ne uimeasca prin ocaziile pe care ni le da sa folosim Evanghelia pentru a depopula iadul si a popula cerul! John tocmai s-a intors din o a doua misiune productiva pe anul acesta. Domnul i-a deschis usa de a merge la Stockholm si Hassleholm, in Suedia. A tinut 7 intalniri pentru vindecari si invatatura in timpul celor 10 zile din Suedia, iar raspunsul la invatatura despre credinta si prezentarea Cuvantului lui Dumnezeu a fost incredibil. Prima duminica a fost petrecuta intr-o biserica Romano-Suedeza pe care John nu o mai vizitase. Domnul i-a pus pe inima sa vorbeasca despre iertare si despre cum sa fie aplicat Cuvantul lui Dumnezeu in viata. Multi oameni au fost eliberati de sub povara neiertarii si au luat Cina Domnului. Au inceput sa inteleaga puterea iertarii si cum este lagat acest lucru de partasia luarii Cinei. John le-a explicat ca iertarea aduce vindecare si vindecarea aduce viata. Lucrul cel mai imbucurator a fost faptul ca mai multi oameni si-au predat inimile lui Isus! A doua saptamana John a petrecut-o in Hassleholm unde s-au tinut 3 intalniri de studiu al Bibliei si de rugaciune. S-a continuat cu invatatura despre puterea Cuvantului rostit si cum sa fie Acesta aplicat in viata. Dumnezeu a vindecat pe multi in aceasta misiune si multi au intrat intr-o relatie cu Isus!

Suntem atat de recunoscatori ca Domnul a deschis deja atatea usi in acest an si anticipam si mai multe ocazii in aceasta vara. Va vom tine la curent in privinta calatoriilor viitoare ale lui John. Va rugam sa ne tineti in rugaciune pentru timpul Domnului si protecatia Sa sa fie asupra acestor calatorii, mai ales in timpurile de astazi in care traim.

John s-a rugat pentru multa lume in aceasta misiune in Suedia, dar in mod special pentru un frate care suferea de migrene cumplite, cronice. Dupa ce s-au rugat o data, fratele s-a simtit mai bine, dar tot avea dureri. S-au rugat din nou si John a inceput sa invoce autoritatea asupra bolii cu indrazneala, declarind Cuvantul lui Dumnezeu si comandand durerii sa-l paraseasca permanent. Dupa cateva minute, omul a fost vindecat complet si a ramas vindecat pana in ziua de azi! Dumnezeul nostru inca mai face minuni! Duhul Sfant ne aminteste in mod delicat de faptul ca, daca l-a vindecat pe acest frate de migrena cronica, El poate face acelasi lucru in vietile noastre. Poate ca nu toti avem nevoie de vindecare fizica, ci de vindecare in familiile noastre, in casnicii, in business, de regenerare, eliberare sau vindecare emotionala. Nu ne putem lasa descurajati daca nu se intampla nimic prima data cand ne rugam. Uneori vindecarile si minunile se intampla instantaneu, alteori dureaza mai mult. Trebuie sa invatam sa ne rugam asteptandu-ne ca rugaciunile sa fie ascultate si sa continuam cu persistenta pana cand se intampla minunea pe care o asteptam. Trebuie sa folosim Cuvantul lui Dumnezeu in rugaciuni! Satana uraste Cuvantul, care este arma noastra cu care-l vom invinge! Indiferent de ce vedem cu ochii, Dumnezeu ne poate schimba circumstantele in mod supranatural, dintr-o data. In Matei 8:13, Isus i-a spus sutasului ca vindecarea ceruta ii va fi data datorita credintei (care-l facuse sa spuna, “zi numai un cuvant si robul meu va fi tamaduit” – Matei 8:8).

Un alt departament la care se lucreaza intens la misiunea John Militaru este sa producem cit mai multe emisiuni si ne rugam lui Dumnezeu sa ne dea revelatia din Cuvintul lui conform nevoilor telespectatorilor nostri. Telefoanele continua 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, de la oameni din toata lumea care ajung sa simta dragostea lui Isus prin programele noastre de televiziune si YouTube. Multi sunt eliberati de lanturile pe care le au in viata. Casnicii si familii sunt reabilitate. Domnul continua sa foloseasca programele noastre de televiziune pentru a atinge inimile Romanilor din Europa si alte parti ale lumii. Scopul nostru principal este sa-i invatam pe oameni cum sa aplice Cuvantul lui Dumnezeu in vietile lor, deoarece credinta vine prin auzire ,si auzirea prin Cuvantul lui Dumnezeu.

In final, in timpul lunii iunie vom cumpara ursuleti pentru proiectul de Craciun. Va rugam sa continuati sa va rugati pentru acest proiect! Avem ceva fonduri pentru ursuleti, dar nu suficiente! La numai $.70/bucata, am gasit un pret incredibil de la o sursa de pe coasta de vest, iar ursuletii trebuie cumparati curand pentru a putea fi trimisi peste ocean. Multi dintre partenerii nostri stiu despre acest proiect anual de Craciun de a duce pachete copiilor in nevoie din parti mai indepartate ale Romaniei. Acest an, proiectul este dublu fata de anul trecut! Avem nevoie de 4000 de ursuleti pentru acest Craciun. Desi inca nu avem finantele necesare in bugetul general, stim ca Dumnezeu va gasi o cale! Va rugam sa ne fiti parteneri in acest proiect minunat. Pe langa ursuleti, colectam periute de dinti, piepteni si diverse materiale scolare din America. Spre toamna, vom incepe sa cumparam ciocolata si napolitane din Germania. Daca va indeamna Duhul Sfant sa participati, va rugam sa-L ascultati. Indiferent daca Domnul va pune pe inima sa cumparati 100, 1000 sau vreun alt numar, sprijinul vostru este foarte apreciat. Puteti astfel contribui la un zambet pe fata unui copil de Craciun.

Ne-ati auzit probabil de multe ori vorbind, in scrisorile si programele noastre, despre cum sprijinul vostru financial permite tuturor acestor lucruri sa se intample. Ne sprijiniti in a putea raspunde 24/7 la telefoanele prin care ne rugam pentru viata si speranta celor ce ne suna, precum si pentru a depopula iadul si a popula cerul, pentru a hrani pe cei infometati, a imbraca pe cei goi si a iubi copiii nevinovati. Exista atatea lucruri pentru care suntem recunoscatori pentru ca vedem cum activeaza Duhul Sfant, cum atinge, transforma si reinnoieste oameni in fiecare zi. Voi sunteti asa o parte mare din JMM! Multumim tuturor celor ce stau alaturi de noi, umar la umar, inima langa inima. Credinciosia voastra ne este atat de importanta si nu ne vom putea exprima niciodata recunostinta in cuvinte.

Fiti binecuvantati,
John & Alexandra and the JMM team

Iunie, 2017

Ziarul MIORIŢA USA este o publicație independentă de informație socio-politică și culturală. Este vocea comunităţilor româneşti din USA.