Vladimir se lupta cu o forma grava de CANCER!

0

La multi ani! Ma bucur tare mult ca ne reauzim. Nu am mai vorbit de … un an!

Intre timp, da-mi voie sa-ti aduc cateva vesti fantastice. De la Craciun pana ieri am strans banii necesari pentru salvarea a 13 copii, majoritatea bolnavi de cancer si cu malformatii grave. Este vorba de David Gidei, Teodora Furtuna, Anastasia Daniluc, Andreea Rotarescu, Alina Buhna, Vladelina Stici, Ionut Rezmives, Maxim Gavrilenco, Antonia Mitac, Maria Sandu, Adrian Parau, Daniel Popov si … (asta e o stire foarte proaspata) Nicolas Bulucea. Nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat daca micutii nu ar fi beneficiat de pretiosul tau sprijin moral si financiar si da-mi voie sa-ti multumesc in numele echipei “Salveaza o inima” si al parintilor. Totodata, am ramas placut impresionati ca peste 100 de companii nationale si internationale au redirectionat pana la 20% din impozitul pe profit, adica aproximativ 150.000 de Euro, bani pe care i-am folosit pentru salvarea acestor copii.

In alta ordine de idei, chiar in a doua zi din 2017 am lansat un nou caz foarte urgent. Il cheama Vladimir, are doar 8 ani si sufera de Tumora Wilms (Nefroblastom), un tip de cancer foarte agresiv la rinichi. Baiatul a fost transferat in stare nu tocmai buna la Spitalul Medical Park din Istanbul, dar medicii au reusit sa-l stabilizeze, dupa care a fost operat. In prezent, pentru a spera sa invinga cumplita boala, baiatul trebuie sa urmeze un tratament foarte important, dar costisitor, constand in sedinte de chimioterapie. Pe Vladimir l-am cunoscut personal, la inceputul lunii decembrie, atunci cand i-am vizitat pe copilasi la Istanbul. Mi-a fost prezentat cazul de domnul doctor Ceyhun Bozkurt si am fost ingrozit de cat de avansata era boala. Am asteptat sa fie operat si cum am primit vestea ca interventia a fost un succes, am luat decizia sa preluam campania de strangere de fonduri pentru sedintele de chimioterapie. Asadar, iti cerem inca o data sprijinul sa ne fii alaturi in acest drum foarte dificil pentru micutul luptator si sa-l ajutam sa stranga banii, care ii pot salva viata.

DONEAZA AICI

In numele echipei si in nume personal, iti urez un sincer La multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Te imbratisez cu drag,
Vlad Placinta – Presedinte

Ziarul MIORIŢA USA este o publicație independentă de informație socio-politică și culturală. Este vocea comunităţilor româneşti din USA.