Alatura-te Campaniei Proiect – Centru Cultural Romanesc – Los Angeles

0

Este nevoie de ideile noastre si este necesar ca vocea noastra sa prinde ecou.Ne dorim lucrul asta si mai presus de asta vrem sa construim impreuna viitorul nostru si al celor ce ne vor urma.Fiti alaturi de noi si impreuna vom putea sa reusim IUBESC ROMANIA!

VA ROG SA CITITI REGULAMENTUL de SEMNARE al acestei petitii.

Acest proiect este initiat si coordonat de Romanian Traditions in California Organization (501©3) si care este intentionat spre definitivare impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe.Pentru a realiza acest proiect conditia este urmatoarea:minimum 5,000 de vorbitori de limba romana, inclusiv romanii din Moldova sa isi creeze un account cu econsulat.ro . Aceasta conditie este in efortul de a informa si a oferii servici consulare online tuturor romaniilor oriunde s-ar afla ei in lume ,fara a mai fi nevoie sa va deplasati la birouriile acestora daca aveti nevoie.

Cei 3 pasi pentru a semna aceasta petitie sunt urmatorii.
1) Creaza-ti un account cu econsulat.ro ( veti primi un email de confirmare)dupa care puteti sa accesati website-ul econsulat.ro
2) Creaza-ti un account cu ipetition.com ( veti primi un email de confirmare ) dupa care puteti sa accesati website-ul ipetition.com si sa semnati aceasta petitie.
3) SHARE on Facebook, si lasa-ti prietenii sa stie ca ai participat la o cauza in folosul comunitatii.

DE RETINUT: DACA NU CONFIRMATII EMAIL-URILE NU VETI PUTEA ACCESA ACESTE WEBSITE-URI , SI IMPLICIT NU VE-TI PUTEA SEMNA ACEASTA PETITIE.

De ce sa participam la viata comunitatii?

A participa la viata comunitatii inseamna a simti rolul pe care il ai aici.Poate unii vor spune “De ce să mă implic?Singur n-o să pot schimba nimic”.Şi dacă toţi vom gândi aşa?Să nu uităm că şi schimbarea pleacă de la cineva.De la un om,ca mine şi ca tine.O persoană care a crezut sau crede că poate schimba ceva.Schimbarea o fac nu doar pentru mine,dar şi pentru tine.Alatua-te campaniei si semneaza petitia CENTRU CULTURAL ROMANESC – LOS ANGELES -Printr-o astfel de participare ne manifestăm latura umană, ne ridicăm la un nivel superior din punct de vedere ar interesului nu numai pentru noi înşine, ci şi pentru cei din jur. De ce sa participam la viata comunitatii? Pentru că facem parte din acea comunitate.FII MANDRU CA ESTI ROMAN oriunde ai fi tu in lume, cu mult respect pentru voi, DORINA MANGA (presedintele organizatiei Romanian Traditions in California)

Links:
https://www.ipetitions.com/petition/centru-cultural-casa-romana
https://www.facebook.com/romaniancommunityLosAngeles

Ziarul MIORIŢA USA este o publicație independentă de informație socio-politică și culturală. Este vocea comunităţilor româneşti din USA.